Project Description

PAŽNJA

Email adrese koje završavaju sa net.hr i sbb.rs iz nekog razloga automatski blokiraju naše email-e.
Zamolio bih vas da koristite drugu email adresu.
Ujedno ne zaboravite potvrditi Vašu email adresu jer inače ne možete dobiti pristup studentskoj platformi. Najkasnije 5 minuta nakon upisa trebali bi dobiti email gdje potvrđujete svoju email adresu.

ŠTO JE PREMIUM LIFESTYLE CLUB I KOME JE NAMIJENJEN

”Premium Lifestyle Club” je program osmišljen za sve ljude koji su željni novih rezultata ali još ne znaju kako do tog rezultata doći! Istovremeno ovo je program za sve one koji još ne znaju što žele.
Kao polaznik ovog programa steći ćete potrebna znanja koja su zaista primjenljiva i koja će dovesti do pozitivne promjene te i na kraju do postizanja željenih rezultata. Naučiti ćete kako funkcionira ljudski um, kako se donose odluke, kako definirati i ostvariti svoje ciljeve na pravilan način.
Otkriti ćete svoje pravo JA, svoje stvarne želje i probuditi svoju snagu i potencijal koji se nalaze u svakom od nas! Naučiti ćete da sebi postavljate ključna pitanja koja će vam omogućiti da promijente svoj način razmišljanja, da promijenite način na koji doživljavate svoje emocije, da promijenite način na koji radite stvari i naravno tako ćete promijeniti i svoje rezultate.
Ulaskom u ovaj klub koji je besplatan promijeniti će se upravo ono što je najbitnije promijeniti: prestati ćete biti osoba koja vječito odgađa svoje planove i sebe stavlja u drugi plan.

Vi ćete postati nova osoba: imati ćete puno više samopouzdanja, biti ćete asertivniji, nećete odgađati stvari i početi ćete razmišljati o sebi na taj način da vodite računa o sebi. To je izuzetno bitno kod odgajanja djece jer ne možete na njih prenesti ono što sami nemate. Puno ljudi zanemaruje ovaj vid osobnog rasta i razvoja ne računajući da su djeca samo preslika roditelja. Da bi njima mogli pomoći trebati ćete to najprije kod sebe promijeniti.

Osim Zorana i Inge na tom putu će vas pratiti i mentori akademije te ćete zajedno sa njima pronaći adekvatna rješenja za svaku osobnu prepreku i izazov. Kako se sada osjećate znajući da kraj sebe možete imati osobnog coach-a koji je uvijek spreman sa pravim pitanjem?

Premium Lifestyle Club nije tjedni, mjesečni ili godišnji program. Premium Lifestyle Club je doslovno klub u kojeg kada se jednom učlanite imate pristup online programu dok Zoran ne ode u penziju 🙂
Ulaskom u PLC kako ga skraćeno zovemo postajete dio velike obitelji,

Veselim se našem zajedničkom radu i druženju.

Zoran

PREGLED ONLINE WEBINARA SA ZORANOM KOJI ĆE SE ODRŽAVATI SVAKE PRVE SRIJEDE U MJESECU U 20:30 SATI.

 

 

 • Kako funkcionira ljudski um
 • Kako razumjeti i usmjeriti svoje emocije
 • Promjena navika i uvjerenja
 • Zakoni kreacije pomoću kojih mijenjate svoje rezultate
 • Metode za mijenjanje vaših okolnosti
 • Što stvarno želite od života
 • Razlike izmedju muškaraca i žena
 • Razvijte više samopuzdanja i kreirajte pozitivnu sliku o sebi
 • Kreirajte bolju vezu sa pertnerom
 • Uspješno komunicirati
 • Zdrav duh u zdravom tjelu
 • Bitni principi za novo osnovane obitelji

ŽELITE DRUGAČIJE REZULTATE?

Život nam često nosi nepredvidive okolnosti koje baš i nismo tražili. Pa ipak na nama je da se s tim okolnostima nosimo.
Šta se  vama dogodilo? Razvod, burn out, otkaz, bankrot, svađa, loš posao ili ste ostali bez posla, gubitak bilo koje vrste…?
U Premium Lifestyle Club-u ćete raditi sa Zoranovim timom i s njim lično.

Jeste li spremni biti zadovoljni i uspješni?
Jeste li spremni učiti od najboljih?
Jeste li spremni okružiti se pozitivnim ljudima?
Krenimo na put promjene!

IMG_9252 IMG_9287 IMG_9242

VIŠE O INGE ROCK ACADEMY GLOBAL